Üretim Süreçleri
Bee Gurme proje mutfakları, depolama, üretim ve hijyene gösterilen özenle kurulmuştur. Kusursuz bir üretim için paslanmaz çelik kazanlar, pişirme ve taşıma ekipmanları kullanılmaktadır. Bee Gurme’nin elektronik cihazları, endüstriyel mutfak teknolojisinin son model ürünleridir. Üretimi yapılacak yemek mönüleri, T.C. Yeditepe Üniversitesi İhtisas Hastanesi diyetisyenlerinin kontrolünde kalori ve besin değerleri göz önünde bulundurularak hazırlanıp, üretim planları oluşturulur. Yemek kalitesi yanında, besin değeri kalitesine verdiğimiz önem çerçevesinde, pişirme işlemleri sırasında, besin değeri kayıplarının en aza indirgenebileceği yöntemler uygulanmaktadır. Üretim sırasındaki, depolama şartları, işlem akışı, ürün kalite kontrolü, yemek sevkiyat sıcaklıkları gibi, hassas olan kontrol basamakları, dikkatle takip edilerek, veriler kayıt altına alınmaktadır. Bunun yanında, üretimi yapılan her yemekten steril kaplara numuneler alınarak, 72 saat muhafaza edilir. Oluşabilecek problemlerde, bu numuneler laboratuvara gönderilerek analizleri yaptırılır. Ayrıca, üretilen yemeklerden alınan numunelerin, periyodik olarak mikrobiyolojik analizleri yapılarak, sistem içi kontrolü gerçekleştirilir.